Један пар одлучио је да спречи сваки потенцијални инцидент, па је тако направио списак ствари које гости треба да испоштују, а гости су остали шокирани због скандалозних правила која су им наметнута на венчању.

Списак правила

Они су направили списак, који је процурио на друштвене мреже, а сви корисници су били шокирани.

"Ако нисте дали новац за венчање, задржите оно што сте требали и могли за себе", једно је од првих правила на овом венчању.

"Ваше мишљење је небитно" истакли су младенци, додајући да гости морају да "обуздају себе док пију", али да се истовремено и лепо проведу.

Фото: Shutterstock

 

"Ако не можете да поднесете или не волите нашу музику, једноставно идите кући“, изјавили су. "Ово је прослава. Не сахрана.”

У међувремену, пар је додатно замолио госте да користе одређени хештег уколико желе да поделе слике са њиховог венчања на друштвене мреже и инсистирао на томе да се уздрже од седења током целе вечери.

Овај списак правила процурио је на друштвеној мрежи Редит, где су се корисници обрушили на млади брачни пар, а критике су само пљуштале, преноси Њујорк Пост.

"Не звучи као да су довољно зрели да се венчају", "Како да се појавим и не седнем бар једном? Уз то, направио бих толико селфија само седећи и користећи њихов хештег", били су само неки од коментара.

Фото: Профимедиа

 

Други су, међутим, рекли да правила нису баш чудна, али да су младенци безобразни.

"Мислим да ниједно од ових правила и очекивања нису посебно неразумни, само су срочени паклено агресивно", наводи један корисник Редита.

Ипак, један коментатор је сугерисао да ће се млада и младожења потрудити да спроведу своје доминантне захтеве.

"Не бих се изненадио да је негде на улазу постојао џиновски постер са овим правилима".

БОНУС ВИДЕО: