Јована Јеремић на свом Инстаграм профилу написала је да је добила судски спор, а сада је открила детаље пресуде.

Бивша учесница ријалитија и певачица из Босне и Херцеговине, Зерина Хећо, кривично је тужила Јовану, међутим, како јавља Јеремићева, суд је пресудио у корист водитељке.

- Нећу више откривати са ким се судим јер нећу да дајем рекламе другој страни. Добила сам Зерину, ово је само почетак мог обрачуна са таквим "појавама". Креће хаос, све преко суда. Схватила сам да ми моје несуђено занимање много добро иде. Таман видим колеге у суду са класе, попијемо кафу и победим нуспојаве у друштву. Ја сам по мало и мастермајнд права и адвокатуре у складу са мојим оценама у индексу. Сав новац од суда на овим споровима иде домовима за незбринуту децу - изјавила је Јована Јеремић.

Фото: Инстаграм принтскрин/jeremicjovana

 

 

Иначе, Јована се овим поводом огласила и на Инстаграму.

- Победа, ослобађајућа кривична. Неке "појаве" само суд решава. Ником више нећу дозвоилити да се качи на моје име. Моје име је моја фирма и лични бренд. Чак и противнике бирам који могу да дођу у контекст и буду у истом реду текста са мојим именом и презименом. Какви су ти противници, такав си играч. Зато, не може сваки шљам којем треба популарности и има кризу пара и морала да се доводи у контекст са Јованом Јеремић. Ја бирам са ким ратујем и то код мене мора да се заслужи - написала је Јована.

Подсетимо, Јована Јеремић је од свог дечка, бизнисмена Драгана Станкови, добила луксузну кућу у Гроцкој.

- Чула сам да је главна тема да ли је вила у Гроцкој на моје име! Видим да неке моје колегинице баве том тематиком, с обзиром да би оне вероватно желеле да им један мушкарац приреди да добију, бар једном у животу, можда нешто више од парфема, а камоли када је вила у питању! Да вас одушевим - јесте! Нема потребе да идете около, позивате моје пријатеље, да идете на огласе да проверавате кућу... Ја ћу да вам скратим муке! Јесте на моје име и не само вила, много тога још. Али, немојте уопште да ваше здравље трпи због тога, ја сам желела јавно да вам се обратим - рекла је Јована.

- Те колегинице које су се распитивале код мојих пријатеља јуче, синоћ, пре два дана, да ли је кућа на моје име, биће таговане у наставку мог сторија, чисто да знају с којом категоријом разговарају и о коме се распитују - наставила је Јеремићева.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: