Jovana Jeremić na svom Instagram profilu napisala je da je dobila sudski spor, a sada je otkrila detalje presude.

Bivša učesnica rijalitija i pevačica iz Bosne i Hercegovine, Zerina Hećo, krivično je tužila Jovanu, međutim, kako javlja Jeremićeva, sud je presudio u korist voditeljke.

- Neću više otkrivati sa kim se sudim jer neću da dajem reklame drugoj strani. Dobila sam Zerinu, ovo je samo početak mog obračuna sa takvim "pojavama". Kreće haos, sve preko suda. Shvatila sam da mi moje nesuđeno zanimanje mnogo dobro ide. Taman vidim kolege u sudu sa klase, popijemo kafu i pobedim nuspojave u društvu. Ja sam po malo i mastermajnd prava i advokature u skladu sa mojim ocenama u indeksu. Sav novac od suda na ovim sporovima ide domovima za nezbrinutu decu - izjavila je Jovana Jeremić.

Foto: Instagram printskrin/jeremicjovana

 

 

Inače, Jovana se ovim povodom oglasila i na Instagramu.

- Pobeda, oslobađajuća krivična. Neke "pojave" samo sud rešava. Nikom više neću dozvoiliti da se kači na moje ime. Moje ime je moja firma i lični brend. Čak i protivnike biram koji mogu da dođu u kontekst i budu u istom redu teksta sa mojim imenom i prezimenom. Kakvi su ti protivnici, takav si igrač. Zato, ne može svaki šljam kojem treba popularnosti i ima krizu para i morala da se dovodi u kontekst sa Jovanom Jeremić. Ja biram sa kim ratujem i to kod mene mora da se zasluži - napisala je Jovana.

Podsetimo, Jovana Jeremić je od svog dečka, biznismena Dragana Stankovi, dobila luksuznu kuću u Grockoj.

- Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim - jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću... Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim - rekla je Jovana.

- Te koleginice koje su se raspitivale kod mojih prijatelja juče, sinoć, pre dva dana, da li je kuća na moje ime, biće tagovane u nastavku mog storija, čisto da znaju s kojom kategorijom razgovaraju i o kome se raspituju - nastavila je Jeremićeva.

(Blic)

BONUS VIDEO: