Popularna voditeljka Jovana Jeremić ispričala je kako je uoči čuvene vaskršnje emisije, koja je emitovana uživo iz njene vile "Jovana" u Grockoj, doživela strašan peh, te otkrila da sumnja da je neko pokušao da baci crnu magiju na nju.

Foto: TV Pink printskrin

 

- Bukvalno 30 sekundi pred početak programa, saplela sam se i krenula da padam, da lomim kičmu, osetila sam jednu silu koja me vuče ka podu i drugu koja me vuče da ostanem na svojim nogama. I ova koja je dobra sila, koja je učinila da ne padnem (jer da sam pala, otkotrljala bih se kao jabuka do same kapije vile), spasla me i kad sam pogledala unazad, videla sam da sam polomila štiklu i da sam potpuno ostala bez cipela. Bukvalno je taj maler morao 30 sekundi da se razbije pre početka megaprojekta. Znala sam da ću bukvalno razbiti emisiju tog dana, kad mi se desio taj maler i udario na štikle i u noge i definitivno nije slučajno da onaj koji se saplete i padne kad je izbor za mis postane mis, tako sam ja postala megazvezda posle toga - priča Jovana za Skandal i naglašava:

Foto: TV Pink printskrin

 

- Projekat je bio najgledaniji na Vaskrs, ma šta komentarisao ko i pričao, ali ovo ima neke druge veze. Ima veze s mojim snom koji sam usnila bukvalno četiri-pet dana pred Vaskrs, a san je sledeći. Vezan je za mene, osetila sam svom snagom na sebi demona koji je imao okruglu glavu. Ćelav je bio s onim kosim ušima i jakim obrvama. Imao je četiri noge i sa sve četiri noge je krenuo, skočio na mene, na krevetu gde smo bukvalno ležali Dragan, Lea i ja. Potpuno sam osetila njegovo prisustvo, njegovu težinu, fizičku veličinu na sebi. Batrgala sam se s njim i borila i, naravno, u toj borbi pobedila tako što sam uspela nogama i rukama da ga zbacim sa sebe i da ga oteram, da ga prosto pobedim u tom nadjačavanju jer on je želeo da me proždre i ujede za vrat. I znala sam da će biti nekih izazova i da ću u njima pobediti. Znate da sam neko ko je i te kako intuitivan i ume da oseti energiju, budućnost i sve, tako da ovo ništa nije slučajno, zato redovno idem u crkvu, pričešćujem se i postim i to me je spasilo, a svi znate da se najviše baje za vreme posta i da su to najveća iskušenja.

Republika