Глумац Урош Јовчић гостовао је у 13. епизоди емисије "Бинџ" и том приликом поделио детаље о свом животу које до сада нисмо имали прилике да чујемо.

Урош Јовичић постао је познат после улоге Носоње у филму "Мотевидео, Бог те видео", а глумац је сада открио бројне непознате и занимљиве детаље са снимања познатог филма.

Фото: З. Кнежевић

 

 

- Никада до тада нисам био на таквом типу кастинга. Драган је долазио на пробе, са свим глумцима нешто ради, прича о глуми и лику, долазио је и Небојша Илић (Божа Дунстер) да нам помогне јер се за њега већ знало да је добио улогу, рекао је Урош па открио како се осећао када је сазнао да је добио улогу Носоње:

- Били смо срећни и задовољни када смо добили улоге, а филм смо схватили као озбиљан задатак је ипак играмо ликове који су постигли највећи успех у српском фудбалу, истакао је глумац у емисији "Бинџ".

Глумац је затим у емисији одиграо и игрицу "или-или" у којој је бирао дражег лика из култног филма.

На питање да ли пре бира Мошу или Тиркета, Урош је јасно одговорио:

- А реално, зар вам ја личим на неког Мошу? Бирам Тиркета! Како се Урош снашао у игрици "или-или" погледајте у видеу испод или на нашој Јутјуб платформи.

Цео интервју са глумцем Урошем Јовчићем погледајте у видеу испод.

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...