Glumac Uroš Jovčić gostovao je u 13. epizodi emisije "Bindž" i tom prilikom podelio detalje o svom životu koje do sada nismo imali prilike da čujemo.

Uroš Jovičić postao je poznat posle uloge Nosonje u filmu "Motevideo, Bog te video", a glumac je sada otkrio brojne nepoznate i zanimljive detalje sa snimanja poznatog filma.

Foto: Z. Knežević

 

 

- Nikada do tada nisam bio na takvom tipu kastinga. Dragan je dolazio na probe, sa svim glumcima nešto radi, priča o glumi i liku, dolazio je i Nebojša Ilić (Boža Dunster) da nam pomogne jer se za njega već znalo da je dobio ulogu, rekao je Uroš pa otkrio kako se osećao kada je saznao da je dobio ulogu Nosonje:

- Bili smo srećni i zadovoljni kada smo dobili uloge, a film smo shvatili kao ozbiljan zadatak je ipak igramo likove koji su postigli najveći uspeh u srpskom fudbalu, istakao je glumac u emisiji "Bindž".

Glumac je zatim u emisiji odigrao i igricu "ili-ili" u kojoj je birao dražeg lika iz kultnog filma.

Na pitanje da li pre bira Mošu ili Tirketa, Uroš je jasno odgovorio:

- A realno, zar vam ja ličim na nekog Mošu? Biram Tirketa! Kako se Uroš snašao u igrici "ili-ili" pogledajte u videu ispod ili na našoj Jutjub platformi.

Ceo intervju sa glumcem Urošem Jovčićem pogledajte u videu ispod.

Iz nedelje u nedelju u emisiji "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...