Никола Роквић редовно се оглашава путем свог Инстаграм профила где са јавности дели тренутке са ходољубља, а недавно је открио да је новац сакупљен. Међутим, он наставља даље са својом мисијом како би успео да сакупи новац и за дечију онкологију у Нишу.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

 

Сада је певач открио да данас пролази кроз регију у којој има вукова због чега ће му друштво правити његов пријатељ.

Како би стигао на жељену дестинацију Никола је морао да пређе са друге стране потока, те је певач носио огромно камење које је стављао у воду и тиме себи омогућио проходност.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

 

Да Николин пут није нимало лак уверили смо се и јуче када је певач објавио језиве снимке напада крволочних паса са којима се сусрео.

"Тешко је без породице"

Подсетимо, у великом интервјуу који је дао за "Блиц" Никола је открио како напредује његова мисија, али и истакао да му је било тешко да се одвоји од супруге и деце.

Вероватно је било тешко да се одвојите од породице. Видели смо да је ћерка плакала током растанка испред Храма Светог Саве. Колико је вама било тешко и да ли се свакодневмо чујете?

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

 

- Наравно, велика препрека у припремама и одлуци да кренем јесте моја породица са којом 30 дана нећу бити заједно. То је велико емотивно искушење на путу, али захвалан сам мојој Бојани која ме је подржала и која је сама са троје деце. Мислим да није много одвојити 30 дана од свог живота за ствари које могу да се допринесу и буду за опште добро. Радостан сам и захвалан, пун љубави што имам такву породицу и што срећем тако дивне људе на путу који су спремни да помогну. Ово је сигурно једно велико животно путовање.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: