Педесетчетворогодишњи репер се у недељу поподне извинио на Инстаграму, рекавши "Дотакао сам дно, али не тражим изговоре".

ФОТО: Профимедиа

 

Гледајући у камеру, Дидди је рекао: "Тако је тешко размишљати о најмрачнијим тренуцима у свом животу, понекад морате то да урадите. Био сам с*ебан."

- Мислим да сам дотакнуо дно, али не тражим изговоре, моје понашање у том видеу је неопростиво. Преузимам пуну одговорност за своје поступке у том снимку, згрожен сам. Био згрожен када сам то урадио, згрожен сам сада. Отишао сам и потражио стручну помоћ, ушао сам на терапију, на рехабилитацију. Морао сам да замолим Бога за његову милост и спасење. Тако ми је жао. Али ја сам посвећен томе да сваки дан будем бољи човек. Не тражим опроштај, заиста ми је жао.

Шокантни снимак надзора на којем Диди насилно напада своју бившу девојку Кеси у хотелу у Лос Анђелесу 2016. године, појавио се ове недеље.

ФОТО: Профимедиа

 

На снимку, до којег је дошао ЦНН, се види како репер без кошуље са пешкиром омотаним око струка јури Кеси низ ходник у хотелу ИнтерКонтинентал у Центури Цитију.

Док је покушавала да уђе у лифт, он ју је зграбио за потиљак и срушио на земљу. Затим ју је шутнуо док је непомично лежала на земљи, пре него што је зграбио две торбе са којима је покушала да побегне.

 

 

Диди је стао преко ње, поново је шутнуо, а затим је одвукао назад у њихову собу.

Кеси је у после решеној тужби тврдила да је Диди истом хотелу платио 50.000 долара за снимак после напада, преноси Даилy Маил.

Два дана након напада, пар се појавио на црвеном тепиху држећи се за руке на премијери Тхе Перфецт Матцх.

У изјави за ДаилyМаил ове недеље, Кесин адвокат Даглас Вигдор је рекао: "Снимак од ког се преврћу црева само је додатно потврдио узнемирујуће и предаторско понашање господина Комбса. Речи не могу да изразе храброст коју је госпођа Вентура показала када је решила да то изнесе на видело.

Кеси је прошле године тужила репера наводећи силовање и низ других прекршаја. Нагодили су се ван суда у новембру за непознат износ.

У тадашњој изјави, Кеси је рекла: "Одлучила сам да ово питање решим пријатељски под условима да имам одређени ниво контроле. Желим да се захвалим својој породици, фановима и адвокатима на њиховој непоколебљивој подршци."

Пар је био у вези између 2007. и 2018. године, након што се упознао 2006. када је она имала 19, а он 37 година.