Званично од стране продуцента нема потврде ове информације, али тандем Сина и Елда претходно је глумио заједно у филму "Одред отписаних: Нова мисија". Познато је да иза новог захтевног пројекта стоји Амазон студио. Из Београда иза овог пројекта стоји компанија "Ворк ин прогрес", коју води Анђелка Влаисављевић.

Варајети и други светски медији објавили су да су се прошле године екипи придружили и Педи Консидајн, Стив Рут, Карла Гуџино, Џек Квејд , Сара Најлз и Ричард Којл. Снимање овог остварења почело је још прошле године, а сада је уследио наставак рада.

Долазак овако великих фаца у наш град остао би тајна да Елба пре неколико дана није виђен у проводу у једном ноћном клубу у Београду.

ФОТО: Профимедиа

 

Џону Сини ово није први боравак у нашем граду. Он је већ био овде 2009. годин,е када је имао меч у Арени. Тада му је цела хала скандирала и показала да је омиљени "кечер", како популарно називају рваче из WWЕ.

Он је, подсетимо, у марту био један од оних о којима се највише коментарисало након доделе Оскара. И то зато што се на бини појавио го и прогласио победника у категорији за најбољи костим.

Сина је изашао пред пуну дворану носећи превелику коверту с победничким именом преко својих интимних делова - прошетао је до центра позорнице а гледаоцима у публици пала је вилица.

- Костими су веома важни. Можда су најважнија ствар која постоји - рекао је док је уручивао награду.

Уз помоћ водитеља Кимела, који је касније прекрио Сину завесом, објавили су да је Холи Вадингтон добила Оскара за најбољи дизајн костима за филм "Јадна створења".

Фото: Профимедиа

 

Идрис Елба није правио овакве скечеве. Њега је часопис Пипл изабрао за најсексепилнијег човека на свету за 2018. годину, на шта је британски глумац рекао да му је та титула доста подигла самопоуздање. Он је одрастао као јединац у породици афричких имигранта у Источном Лондону.

- Мало су ме малтретирали. Али, опет, докле год сам могао да пуштам бркове, био сам најзанимљивије дете у блоку. Пуштао сам бркове, имао мишиће, био сам луд - изјавио је глумац, који је нашој публици најпознатији по улогама у серијама "Жица"и "Лутер" и роли Нелсона Манделе у биографском филму "Мандела: Лонг Wалк то Фреедом".

Где спавају светске звезде: Неки хоће хотел, а други луксузне станове

Током протеклих неколико година Београд су посетиле неке од највећих звезда: Џони Деп, Џулија Роберт, Пирс Бронснан, Елизабет Олсен, Рами Малек, Килијан Марфи, Данијел Крејг и Горан Вишњић, Леди Гага, која је дошла у посету тадашњем веренику Тејлору Кинију, који је овде снимао филм. За смештај светских звезда у Београду задужене су посебне агенције. Последњих година је тренд да они бораве у луксузним становима на Дорћолу или у Београду на води, где доводе и чланове својих породица. Ретки се определе за хотел.

Курир