Жика Јакшић иза себе има два развода, а иако уме често да се нашали на свој рачун, о својим бившим супругама увек говори са великим поштовањем.

Јакшић је посебно осетљив на самохране родитеље, због чега се јавно обратио свим разведеним паровима и објаснио да упркос лошим ситуацијама због којих су се растали морају да имају минимум поштовања.

– После развода много је теже жени него мушкарцу. Мушкарци терају, раде, снађу се, а жена са двоје деце… Ово причам озбиљно, није иста позиција. Поштујем сав труд женски и мушки свет који се развео – објашњава Жика и додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

– Људи се разводе јер из неког разлога не могу више заједно, али морате да сносите одгворност. То су ваше жене које сте ви бирали и волели, та деца су рођена из љубави. То је вечна обавеза, без обзира да ли сте у браку или нисте. Нисте, нема везе нађите другу жену, али морате да пазите и прву и ту децу и да им чувате достојанство и да бринете о њима– закључио је Јакшић.

Подсећамо, Жика је својевремено говорио и о својим разводима.

Фото АТА имагес

 

 

– Сваки развод брака се мери као један пораз у животу, није то ништа чиме би се неко дичио или хвалио. Људи се споје зато што им је лепо, ако им у неком тренутку није лепо, јер људи се мењају, и када тај заједнички живот више не доноси ту радост или пређе у мучење онда је јако тешко живети у таквој заједници. Ту нема кривца – изјавио је недавно.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: