Овај профил који прати 2,6 милиона људи, тек сада је објавио добро познато пиће бамбус, које је заправо микс црног вина и кокаколе. Представили су га као веома добро и укусно пиће, а питање је да ли Балканци и даље мисле тако.

- Ово морате пробати. Црвено вино + кола - написали су у опису снимка који је за три дана прикупио скоро два милиона прегледа.

Испод виралног видеа је и гомила коментара, а оставља их нико други до Балканци.

 

@cocktails For a fizzy twist on tradition, try red wine with Coca-Cola! 🍷✨🥤An unexpected match made in beverage, dare to try it 👀 #cocktails #wine #redwine #cococola #combo #trythis #mixeddrinks ♬ Revival - Dombresky & Noizu & Reblok

 

"Балкан се смеје", "Деца са Балкана тренутно размишљају: Ово смо пили са 12 година, како су то сад открили?", "У Хрватској ово пиће зовемо бамбус. За нас ништа ново", "Добро је доши у источну Европу", "У Словенији се то зове бамбус, пију га студенти који не могу да приуште скупа пића", "Балкан је толико испред остатка света", "Ми на Балкану га пијемо од детињства", "Ово је прво алкохолно пиће које пробају деца на Балкану", "Класик на Балкану", само су неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО:

(Б92)