Харис не крије колико је разочаран у своју бившу супругу, те наставља да јавно износи непознате детаље.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

- Они су то знали много пре мене. Док је Мелина била у браку са мном, ја сам целог живота био отац, домаћин, друг, пријатељ и од мене је доста, а да не причам о томе да сам био дарежљив и прешироке руке. Госпођица Галић, а не Џиновић, је једном рекла: "Да ја зарађујем и да имам пара као он, ја не бих давала свима!", а то значи ни мени, ни једном нити другом детету - истакао је Харис у емисији "Ин3гантно".

- По њеним мерилима ја сам давао превише. Ја сам једини фрајер, а то у Сарајеву значи папак, који је све дозвољавао без лимита, а тако не иде. Ја не дајем сад савете било коме јер ја не радим у саветодавној установи. Ово су само моја искуства. Ја само кажем да је лоше све што је претерано - додао је Џиновић.

Фото: АТА имагес

 

- Ако кер поједе килограм шећера, добиће шећерну болест и рикнуће. Он неће стати док га власник не заустави. Превише давања је контрапродуктивно. Код мене ништа није тајна, па ни то како са децом причам о овоме. Њено је право да се не оглашава. Деца су информисана далеко пре мене о свему - истакао је певач.

- Ја сам доста касније сазнао јер преварени муж увек последњи сазна. Деца су знала јер су она у граду, крећу се. Ја нисам у граду и не крећем се. Ја будем на тениском терену, седим са пријатељима и вратим се кући. То је то и ништа друго - закључио је Харис.

Пулс