Haris ne krije koliko je razočaran u svoju bivšu suprugu, te nastavlja da javno iznosi nepoznate detalje.

Foto: ATA images/Antonio Ahel

 

- Oni su to znali mnogo pre mene. Dok je Melina bila u braku sa mnom, ja sam celog života bio otac, domaćin, drug, prijatelj i od mene je dosta, a da ne pričam o tome da sam bio darežljiv i preširoke ruke. Gospođica Galić, a ne DŽinović, je jednom rekla: "Da ja zarađujem i da imam para kao on, ja ne bih davala svima!", a to znači ni meni, ni jednom niti drugom detetu - istakao je Haris u emisiji "In3gantno".

- Po njenim merilima ja sam davao previše. Ja sam jedini frajer, a to u Sarajevu znači papak, koji je sve dozvoljavao bez limita, a tako ne ide. Ja ne dajem sad savete bilo kome jer ja ne radim u savetodavnoj ustanovi. Ovo su samo moja iskustva. Ja samo kažem da je loše sve što je preterano - dodao je DŽinović.

Foto: ATA images

 

- Ako ker pojede kilogram šećera, dobiće šećernu bolest i riknuće. On neće stati dok ga vlasnik ne zaustavi. Previše davanja je kontraproduktivno. Kod mene ništa nije tajna, pa ni to kako sa decom pričam o ovome. NJeno je pravo da se ne oglašava. Deca su informisana daleko pre mene o svemu - istakao je pevač.

- Ja sam dosta kasnije saznao jer prevareni muž uvek poslednji sazna. Deca su znala jer su ona u gradu, kreću se. Ja nisam u gradu i ne krećem se. Ja budem na teniskom terenu, sedim sa prijateljima i vratim se kući. To je to i ništa drugo - zaključio je Haris.

Puls