Њихова најстарија унука Сара, синоћ је прославила велику матуру, а Зорица и Кемиш су је на овај битај догађај испратили.

Поносна Зорица учествовала је у сваком тренутку унукиног спремања за овај посебан дан, а фотографија где позирају многима је измамила осмех на лице.

Естрадна уметница која врло лепо кокетира са пинк бојом, по којој је свих ових година препознатљива, за ову посебну прилику се определила за кошуљу са цветним дезеном, ципелама у розој боји, као и панталонама у црној боји.

Ипак, овог пута је главна звезда вечери унука Сара, која је покрала све симпатије присутних. Она је изгледала као права принцеза, а за матурско вече је понела балску хаљину са шљокицама, са изрезом на нози.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм зорицабрунцлик

 

- Имамо велику трему. Како смо се приближавали хотелу где ноћас Сара има матуру, имали смо већу трему. Све смо прво прошли са њом - и пунолетство, а сад и велику матуру. Схватили смо кроз њено одрастање да је она таква девојка да јој савети нису потребни. Задовољни смо њеним понашањем, добар је ђак. Сара не поседује ни једну Кемишову, као ни моју особину. Она више воли да ћути, док ја уста не затварам - рекла је Зорица, а потом изненадила признањем:

- Сарини школски другари немају представу да смо јој ми бака и дека. Само мали број њених најближих пријатеља - рекла је музичка дива, а потом наставила:

- Они можда имају бесне родитеље, мислим богате, а ми смо просечна породица, само што смо јавне личности. Има наш пуно, живимо као једна добра просечна добростојећа породица - рекла је Брунцлик.

По први пут је и Сара проговорила за медије, те нам је у разговору открила да је за разлику од њених школских другара, одлучила да јој Зорица и Кемиш буду пратиоци на матури.

- До данашњег дана нисам имала трему, али када сам видела оволику гужву не знам шта ме је снашло.

Подсетимо, унука Зорице Брунцлик недавно је прославила пунолетство, а тим поводом баба и деда приредили су јој незаборавну прославу.

Међу гостима који су увеличали славље били су Гордана, Михајло и Марина Шаулић, Милош Вујановић, Емир Хабибовић, Миша Мијатовић, Мики Перић и многи други а сви они су уз оркестар Александра Софронијевића уживали у слављу за памћење.

Курир