NJihova najstarija unuka Sara, sinoć je proslavila veliku maturu, a Zorica i Kemiš su je na ovaj bitaj događaj ispratili.

Ponosna Zorica učestvovala je u svakom trenutku unukinog spremanja za ovaj poseban dan, a fotografija gde poziraju mnogima je izmamila osmeh na lice.

Estradna umetnica koja vrlo lepo koketira sa pink bojom, po kojoj je svih ovih godina prepoznatljiva, za ovu posebnu priliku se opredelila za košulju sa cvetnim dezenom, cipelama u rozoj boji, kao i pantalonama u crnoj boji.

Ipak, ovog puta je glavna zvezda večeri unuka Sara, koja je pokrala sve simpatije prisutnih. Ona je izgledala kao prava princeza, a za matursko veče je ponela balsku haljinu sa šljokicama, sa izrezom na nozi.

FOTO: Printskrin Instagram zoricabrunclik

 

- Imamo veliku tremu. Kako smo se približavali hotelu gde noćas Sara ima maturu, imali smo veću tremu. Sve smo prvo prošli sa njom - i punoletstvo, a sad i veliku maturu. Shvatili smo kroz njeno odrastanje da je ona takva devojka da joj saveti nisu potrebni. Zadovoljni smo njenim ponašanjem, dobar je đak. Sara ne poseduje ni jednu Kemišovu, kao ni moju osobinu. Ona više voli da ćuti, dok ja usta ne zatvaram - rekla je Zorica, a potom iznenadila priznanjem:

- Sarini školski drugari nemaju predstavu da smo joj mi baka i deka. Samo mali broj njenih najbližih prijatelja - rekla je muzička diva, a potom nastavila:

- Oni možda imaju besne roditelje, mislim bogate, a mi smo prosečna porodica, samo što smo javne ličnosti. Ima naš puno, živimo kao jedna dobra prosečna dobrostojeća porodica - rekla je Brunclik.

Po prvi put je i Sara progovorila za medije, te nam je u razgovoru otkrila da je za razliku od njenih školskih drugara, odlučila da joj Zorica i Kemiš budu pratioci na maturi.

- Do današnjeg dana nisam imala tremu, ali kada sam videla ovoliku gužvu ne znam šta me je snašlo.

Podsetimo, unuka Zorice Brunclik nedavno je proslavila punoletstvo, a tim povodom baba i deda priredili su joj nezaboravnu proslavu.

Među gostima koji su uveličali slavlje bili su Gordana, Mihajlo i Marina Šaulić, Miloš Vujanović, Emir Habibović, Miša Mijatović, Miki Perić i mnogi drugi a svi oni su uz orkestar Aleksandra Sofronijevića uživali u slavlju za pamćenje.

Kurir