Иницијатор је била Јована која је мужу рекла да га више не воли. Она је недавно у емисији "Магазин ИН" испричала како је то отворено саопштила сад већ бившем супругу. Казала му је како је престала да га воли и да би најбоље било да се разиђу.

Фото: АТА имагес

 

 

Једно време су покушавали да нађу спас за брак, али онда су решили да се споразумно разведу. Старатељство над Хеленом и Ђином је подељено на оба родитеља.

Није било увреда ни тешких речи, није било прича о превари, а Јована и Сале су остали у добрим односима како би заједнички одгајали ћерке.

О разводу и томе како су Хелена и Ђина поднеле мамино и татино раздвајање, фронтмен Тропико бенда говорио је недавно за Хyпе телевизију.

"Нису много трпеле никакве негативне ствари по њихове танане душе, али то је све саставни део живота и хвала Богу што на нашу децу развод није оставио неки дубок траг. Тренутно макар оно што можемо да видимо.

Фото: Инстаграм принтскрин/greenoffice

 

 

Колико могу да приметим, ми смо испали баш фер родитељи и фер другари, Јована према мени поготово и хвала јој на томе што имамо то лепо, заједничко старатељство над њима и ту деца не могу да примете никакве недостатке родитељске љубави.

То сад да ли смо строги због школе или нечег другог, то је ствар васпитања и тога да треба да их изведемо на прав пут", казао је Саша.

Певачица је недавно прокоментарисала како је она доживела и проживела растајање и нов живот из корена:

Фото: АТА имагес

 

 

- У том тренутку стварно не знаш ко ти главу носи. Из једног односа знаш да мораш изаћи уколико себе желиш да сачуваш у неком употребљивом облику. Док си у таквој средини и заједници, од дрвета не видиш шуму и тек касније када се измакнеш, видиш шта ти је чинити. То је фаза тела без главе. Прилично је изазовно - рекла је и додала:

- Растем и ја са децом у новој улози. Раздвајање ми је донело нови фокус прилично јасан. Апсолутно сам постала јача, немам дистракције, тешења, упеглавања. Ако имаш проблеме, налазиш начин да се са тим изборим.

БОНУС ВИДЕО: