Тања Савић пре неколико дана објавила је свој нови дугоочекивани албум.

Ипак, спот за песму "Отац сузама мојим" у коме је једна играчица обучена као монахиња, шокирао је многобројно свештенство и монаштво, али и вернике Српске православне цркве. Посебно су непријатно изненађени да се на овај корак одлучила певачица, која се у јавности представља као хришћанка и верник.

Фото: Новости

 

Снимак лажне похотне монахиње која се увија као стриптизета током целе песме све је згрозио, па су многи спот за ову песму и пријавили на Јутјубу, због чега се очекује да буде скинут са ове музичке платформе.

Отац Јован из манастира Светих апостола Петра и Павла, изнео је и став наше цркве по овом питању.

ФОТО: Принтсркин Јутјуб Тоxиц

 

- Ово сад што сте ми послали и што сам ја управо погледао је скандал. Монахиње су наше сестре у Христу које су свој живот посветиле Богу и стално су у посту и молитви. Ова певаљка их скрнави у јавности и то је велики грех. Њој хитно треба покајање. Та Тања се, колико сам успео да приметим, у јавности представља као верница која иде по манастирима, а ради овакве ствари. То раде лажни верници. Срамота! Узалуд иде у Тумане, ако је ово нешто што је њој у срцу. Наше сестре монахиње су се много потресле због овог снимка, али и многи верници. Позивам све да масовно пријавимо ово како би што пре било обрисано са Јутјуба, да се више не саблажњава народ. Апелујем на њу: сестро Тања, врати се на прави пут и сама обриши ову срамоту - поручио је шокирани монах.

ФОТО: Принтсркин Јутјуб Тоxиц

 

Да је погрешила свесна је и сама Тања која је медијима само дан раније испричала да зна да су се поједине часне сестре (монахиње) увредиле због сцена из њеног новог спота.

- Читам коментаре, неко сам ко жели да испрати жеље своје публике и поштујем њихово мишљење. Објективна сам, не гледам само из свог угла. Десили су се негативни коментари за песму "Часне сестре" ("Отац сузама мојим"). Редитељ је имао једну жељу да девојка која је глумила часну сестру буде слободније обучена и праве часне сестре су се увредиле. Јако ми је жао, мислим да ће нам скинути песму због тога. Ја поштујем наше монахе, светиње, нашу цркву - рекла је Тања.

ФОТО: Принтсркин Јутјуб Тоxиц

 

Иначе, она до сад била редовни посетилац манастира Тумане код Голубца, па је тако до сада више пута месечно посећивала ову велику српску светињу.

Певачица је неретко на друштвеним мрежама поставља фотографије и снимке на којима се види како ужива с породицом у овом манастиру. Верује се да молитве монаха у Туманима помажу људима оболелим од опаких болести, а женама које имају проблем са зачећем помажу да се остваре као мајке.

Курир.рс