Певачица уме да изненади својим објавама на Инстаграм профилу. Овај пут се скинула у минијатурни бикини. Нико није могао бити да не примети њене вруће облине у купаћем. 

Све време се вртела док ју је неко снимао, а у једном тренутку је забацила огртач за плажу и показала чиме располаже.

Ана је открила да је отпочела везу са композитором Гораном Ратковићем Ралетом, а такође су почели да живе заједно у његовом стану у центру Београда.

Певачица је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију у којој је она обучена у розе хаљину са шљокицама, а Рале је у црној комбинацији: 

Композитор је једном приликом истакао да је веза са Аном бурна.

- Са Аном ми се десила љубав. Мој проблем са њом је то што она неће да пева. Сада радим на њеном новом албуму који ће бити заиста сјајан и једна цела њена емотивна прича. Верујем да такав албум неће изаћи у скорије време - рекао је Рале у емисији Блиц дан.

- Много је лакше бити са њом у приватном, него у пословном односу. Некада покушам да је померим из колосека, некада вичем, али ми ништа не помаже. Избегавам да причам толико о нашем односу, али могу да вам кажем да је између нас заиста љубав - рекао је Горан Ратковић Рале у емисији Блиц дан.

БОНУС ВИДЕО: