Pevačica ume da iznenadi svojim objavama na Instagram profilu. Ovaj put se skinula u minijaturni bikini. Niko nije mogao biti da ne primeti njene vruće obline u kupaćem. 

Sve vreme se vrtela dok ju je neko snimao, a u jednom trenutku je zabacila ogrtač za plažu i pokazala čime raspolaže.

Ana je otkrila da je otpočela vezu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, a takođe su počeli da žive zajedno u njegovom stanu u centru Beograda.

Pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u kojoj je ona obučena u roze haljinu sa šljokicama, a Rale je u crnoj kombinaciji: 

Kompozitor je jednom prilikom istakao da je veza sa Anom burna.

- Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da peva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cela njena emotivna priča. Verujem da takav album neće izaći u skorije vreme - rekao je Rale u emisiji Blic dan.

- Mnogo je lakše biti sa njom u privatnom, nego u poslovnom odnosu. Nekada pokušam da je pomerim iz koloseka, nekada vičem, ali mi ništa ne pomaže. Izbegavam da pričam toliko o našem odnosu, ali mogu da vam kažem da je između nas zaista ljubav - rekao je Goran Ratković Rale u emisiji Blic dan.

BONUS VIDEO: