Бели Месец, који се у свету езотерије назива и Селена, ушао у знак Близанаца 12. јуна и ту ће бити читавих седам месеци, односно све до 11. јануара 2025. године. Према речима астролога, Бели месец у Близанцима традиционално утиче на најближи круг људи. Док ће црни месец изазивати односе, Селена ће нас подржавати и доносити дарове.

Фото: Танјуг/АП

 

На пример, можете изненада стећи пријатеља или почети развијати вештину која ће вам на крају помоћи да унапредите финансијску ситуацију. Јупитер ће бити у Близанцима са Селеном, планетом која класично пружа олакшање и значајну помоћ. Од 14. јуна, у ваш живот може ући особа коју вам шаљу анђели, а њена помоћ биће готово чудесна.

Могуће је да ћете нову особу упознати путем интернета или на путовању, што може резултирати новим послом у року од годину дана. Или, захваљујући непланираном курсу, можете стећи додатне приходе, нове пријатеље или чак преиспитати каријеру.

Фото: Профимедиа

 

Анђели ће вам послати нешто што ће вам помоћи да пребродите овај тежак други део 2024. године.

Имајте на уму да нам се анђели обраћају кроз снове, знакове или изненадне потребе које је тешко логички објаснити. Стога, ако од 14. јуна 2024. до 11. јануара 2025. изненада пожелите да научите нови језик, почнете да возите или кренете на пут – ваши невидљиви помоћници покушавају да вам пошаљу помоћ и нове вештине за развој.

Близанци су у астрологији задужени за родбину, кратка путовања и образовање кроз курсеве, мајсторске часове или тренинге. Бели месец ће донети јединствене догађаје, посебно за оне који неће схватати своје нове жеље превише озбиљно.

Немојте се чудити, нити осуђивати због нових идеја које вам долазе – тако треба да буде. Запамтите да Селена окреће свој утицај и да ће покушати да вам да нешто што ће на крају имати готово судбоносну улогу у вашем животу.

Када ће утицај белог месеца бити најјачи?

Највећа помоћ од Селене очекује се у децембру 2024. године – на пун месец у Близанцима 15. децембра, анђели ће бити посебно активни у пружању помоћи. Многима ће се испунити жеља која се појавила у периоду од 6. до 14. јуна, када је био млад месец у Близанцима.

За Близанце, ово је најважнији догађај који може донети упознавање новог партнера, куповину стана, лечење тела или путовање у иностранство.

За остале знакове, пун месец 15. децембра може донети важну финансијску одлуку, као и дружење са људима који могу имати кармички утицај на вас. На пример, то може бити путовање или тренинг или крај тешког периода у односима са родбином.

(Атма.хр.)