Водитељка Тања Рађеновић са породицом живи у прелепој кући која је њихова права оаза мира, али када су се уселили стање је било другачије.

Како је сама једном приликом испричала, кућа у којој сада Тања живи са супругом Петром и ћеркама Теодором и Анђелом некада је била оронула и трошна.

- Кад смо се уселили, кућа је била у сивој фази. Нико у њој није живео и није изгледала ни приближно овако. Горњи спрат био је потпуно незавршен, а ово што је сад Петрова радионица у дворишту, била је најобичнија шупа. Свуда је био бетон, нека травуљина и блато. Али нама се допало место. Сређивали смо мало-помало. Мени је ово рај. Кључ у руке, за три минута сам у центру. Чујеш птице. Сад ће и кокошка да се огласи, мислим, ако снесе јаја - испричала је својевремено водитељка.

 

 

Поред куће из снова, Тања је успела да себи испуни још једну велику жељу. Наиме, она и њен супруг пре неколико година су купили мали хотел на мору.

- Најбитнији догађај који ми је обележио протеклих пет година је да смо мој супруг и ја коначно остварили сан да имамо мали, преслатки хотел на мору, то нам је била жеља - рекла је Тања својевремено.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: