Једна од њих бави се рукометом, док је друга ћерка Слободе Мићаловић и Војина Ћетковића плесачица модерног плеса.

Фото: АТА имагес

 

Мила је израсла у праву лепотицу, која се за сада шминка само за потребе сценског наступа. Многи кажу да невероватно личи на оца, али је прелепи осмех наследила од мајке.

Ћерка Слободе Мићаловић и Војина Ћетковића такмичила се данас у модерном плесу, а њена плесна хаљина од плавог сомота, која је имала гола леђа и прорезе на стомаку очарала је све.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм слобода_мицаловиц_боба

 

Највећу подршку из првих редова Мила је имала од своје маме, која је ћерку бодрила са поносом у очима и громогласним пљеском.

Подсетимо, ћерке глумачког пара Слободе Мићаловић и Војина Ћетковића, Мила и Вера, у јануару ове године су напуниле 14 година.

- Мојој деци је све то интересантно. Начин на који оне када одгледају представу или филм, анализирају све то, ја се збуним. Ја у тим годинама, иако ми је тата био глумац, нисам имала појма да тако резонујем, али не виде себе као глумице - казала је Слобода Мићаловић недавно.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм слобода_мицаловиц_боба

 

- Сада су у некој новој фази. Буде се неке нове девојке у њима, неки карактери, а то треба да се испрати, али сам задовољна јако - додала је Слобода била за "К1".

Блиц