Северина и Милан Лучић везу су, наводно, започели 2000. године, а раскинули су убрзо након што је интимни снимак завршио у јавности.

Својом вољом или не, тек Северинино име се мало-мало нађе уз неки скандал, а последњи у низу био је онај у ком је певачица поделила преписку са мужем Јелене Карлеуше на Инстаграму.

Како је Душко Тошић касније објаснио, желео је певачицу да ангажује да му пева на приватној прослави на јахти.

Фото: АТА имагес

 

 

Свакако један од највећих је онај који се догодио у мају 2004. године када је у јавност испливао њен једанаестоминутни интимни снимак. Тако је читав регион имао прилику да види њен интимни однос са тадашњим партнером Миланом Лучићем, а све је снимљено на једној јахти.

Да скандал буде већи, она је у том тренутку била верена за Срећка Варгека, док је Лучић био ожењен, а писало се и да му је жена тада била трудна, пише Нова.рс.

Северина и Лучић везу су, наводно, започели 2000. године, а раскинули су је убрзо након што је снимак њиховог односа завршио у јавности, када је певачица схватила да он никада неће напустити своју породицу. Лучић се 2017. године нашао у центру још једног скандала, када је са још неколико особа ухапшен под сумњом да су вишегодишњим малверзацијама бесправно прибавили неколико милиона евра из фирми у стечају.

Ево како он данас изгледа:

БОНУС ВИДЕО: