Jedna od njih bavi se rukometom, dok je druga ćerka Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića plesačica modernog plesa.

Foto: ATA images

 

Mila je izrasla u pravu lepoticu, koja se za sada šminka samo za potrebe scenskog nastupa. Mnogi kažu da neverovatno liči na oca, ali je prelepi osmeh nasledila od majke.

Ćerka Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića takmičila se danas u modernom plesu, a njena plesna haljina od plavog somota, koja je imala gola leđa i proreze na stomaku očarala je sve.

FOTO: Printskrin Instagram sloboda_micalovic_boba

 

Najveću podršku iz prvih redova Mila je imala od svoje mame, koja je ćerku bodrila sa ponosom u očima i gromoglasnim pljeskom.

Podsetimo, ćerke glumačkog para Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, Mila i Vera, u januaru ove godine su napunile 14 godina.

- Mojoj deci je sve to interesantno. Način na koji one kada odgledaju predstavu ili film, analiziraju sve to, ja se zbunim. Ja u tim godinama, iako mi je tata bio glumac, nisam imala pojma da tako rezonujem, ali ne vide sebe kao glumice - kazala je Sloboda Mićalović nedavno.

FOTO: Printskrin Instagram sloboda_micalovic_boba

 

- Sada su u nekoj novoj fazi. Bude se neke nove devojke u njima, neki karakteri, a to treba da se isprati, ali sam zadovoljna jako - dodala je Sloboda bila za "K1".

Blic