Певачица је одлучила да стави тачку на брак са бизнисменом, а како је открила у саопштењу, њих двоје већ три године не живе заједно. 

Драгана је на мрежама, у последње време, веома активна, а последњом објавом на свом Фејсбук профилу је све изненадила.

Драгана је својим пратиоцима открила како је последњи период њеног живота за њу био веома тежак и да је често плакала, али да је ипак морала да одржи заказане концерте.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

- Имала сам један тежак период у животу и то је било скоро. Знам да имам концерт, у соби сам, седим и плачем, обришем сузе, изађем на бину и урадим концерт. Завршим све насмејана. Дођем и вратим се у собу - опет иста прича. Али запамти, када ти је најтеже, тада буди храбра и бори се. Пробуди у себи инат и веруј да ћеш победити - написала је Драгана на свом Фејсбук налогу.

Оно што је занимљиво јесте то да је Драгана ову објаву брже-боље обрисала са профила, а разлог још увек није познат.

Фото: Фејсбук принтскрин/Dragana Mirkovic

 

Након неког времена када се није оглашавала о разводу, Драгана је недавно открила више детаља. 

- Једино што сам имала да кажем ја сам рекла, то је било негде средином марта. После тога реч једну нисам рекла нити сам било шта друго урадила, нема потребе за тим. Била сам спремна на тако нека чудна писања и неке чудне наслове. Шта да радим, то тако иде - испричала је Драгана.

Фото: АТА имагес

 

- Онолико колико сам ја могла да утичем својим ћутањем, утицала сам. Не зато што сам то намерно урадила, него што сам ја таква особа. Мислим да су људи приметили да сам потпуно ван целе приче и да једноставно водим рачуна о својој деци. Као што сам и рекла у својој објави, остајем верна својој породици, водим рачуна о томе, волим лепе ствари. Уживам са публиком, иначе сам особа која је препуна љубави и ништа то неће пореметити нити може да ме промени. Могу људи да ми ураде нешто лоше, ја ћу увек волети људе, не могу никада постати огорчена жена. Само могу све више да волим - нагласила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: