Често на њеним фотографијама и снимцима може да се види како је навигација води ка Дрини. Очигледно јој је она и омиљено место за уживање, а сада се са истог и олгасила:

- Јес’ да сам на Дрини али уз овакву клопу као да сам у Грчкој", написала је недавно Маша испод једног видеа на коме приказује своје умеће, али и прелепу лепоту природе.

Како је већ у природи, труди се и да се храни здраво и природно. На њеном столу налазе се само домаће намирнице, а дан започне ракијом и кафом. Овога пута својим пратиоцима поделила је рецепт са салату од патлиџана, познатију као мелитзаносалата.

- Патлиџан и црвена паприка иду право на роштиљ, скидате их тек кад крену да се распадају. Што мекше то боље. (Увек можете и у рерну али наравно да је овако укусније). Када омекшају, скидате кожу и унутрашњост стављате у чинију. Све је произвољно али ја сам овог пута користила 3 велика патлиџана и две паприке за салату, написала је Маша.

 

 

- Јако је једноставно, пробајте док правите и додајте шта волите, али гарантујем да ћете уживати!, рекал је Маша за крај.

БОНУС ВИДЕО: