Često na njenim fotografijama i snimcima može da se vidi kako je navigacija vodi ka Drini. Očigledno joj je ona i omiljeno mesto za uživanje, a sada se sa istog i olgasila:

- Jes’ da sam na Drini ali uz ovakvu klopu kao da sam u Grčkoj", napisala je nedavno Maša ispod jednog videa na kome prikazuje svoje umeće, ali i prelepu lepotu prirode.

Kako je već u prirodi, trudi se i da se hrani zdravo i prirodno. Na njenom stolu nalaze se samo domaće namirnice, a dan započne rakijom i kafom. Ovoga puta svojim pratiocima podelila je recept sa salatu od patlidžana, poznatiju kao melitzanosalata.

- Patlidžan i crvena paprika idu pravo na roštilj, skidate ih tek kad krenu da se raspadaju. Što mekše to bolje. (Uvek možete i u rernu ali naravno da je ovako ukusnije). Kada omekšaju, skidate kožu i unutrašnjost stavljate u činiju. Sve je proizvoljno ali ja sam ovog puta koristila 3 velika patlidžana i dve paprike za salatu, napisala je Maša.

 

 

- Jako je jednostavno, probajte dok pravite i dodajte šta volite, ali garantujem da ćete uživati!, rekal je Maša za kraj.

BONUS VIDEO: