Због тога је настала општа пометња у породици Лазић. С певачем, који је са женом Катарином и децом на одмору, контактирала је наша редакција, а он се разбеснео кад је чуо да му је мајка стала на луди камен.

Фото: АТА имагес

 

- Док сам ја жив, то се неће десити! Шта они причају и пишу, то мене не занима! Ко то прави себи рекламу преко моје мајке, то ћемо још да видимо, али ево сада кажем јавно још једном - док сам жив, то се неће десити! Ето шта раде, да се нервирам док сам с децом и женом на мору - рекао је бесни Дарко за Курир. Његова мајка се такође огласила. - Нисам се удала. Зашто бих то крила од Дарка, не плашим се ја њега. Засад Драган и ја не планирамо венчање, а за касније ћемо видети. Биће све у тајности, битно је да се волимо, а много се волимо - рекла је она за Блиц. Међутим, иако мајка и син демантују да је венчања било, Бранкин партнер Драган каже да је брак склопљен.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм

 

- Ово је било само формално и због папиролошких ствари. Често заједно путујемо, па смо одлучили да то завршимо, лако ћемо за славље - рекао нам је Пауновић за Телеграф, додавши да су се заветовали једно другом на вечну љубав 11. јуна и да су потом отишли на ручак како би то обележили. И раније се Дарко оглашавао поводом избора партнера своје мајке. Иако му није право због те ситуације, он се трудио да је подржи: - Не бих да коментаришем живот своје мајке. Шта она ради, то је њена одлука. Моја мајка је зрела особа и оно што она хоће у животу ја ћу подржати. Мог оца више нема... Видео сам да пишу да јој бранимо везу, свадбу и слично. То би било јако глупо. Она треба да настави даље - рекао је он својевремено и додао: - Друга ствар, Драган је човек који је усрећује и пружа пажњу, ја то подржавам. Докле, год је она задовољна, и ја сам. Као што је она мене подржала у свему, тако подржавам и ја њу. Не мешам се у њен живот. Она је жена која има година и година, добро зна шта хоће, а шта неће - објаснио је.

Подсетимо, за љубав Бранке и Драгана се сазнало након што се Дарко оженио Катарином. Пауновић је разведен, отац петоро деце и живи на релацији Србија-Француска-Холандија. Знају га и Дарко и Бранкин други син Драган. Лазићкин партнер је власник и апартмана на Златибору, али има и друге послове, у којима му помаже Бранка. Подсетимо, Дарков отац, а Бранкин муж Милан преминуо је 13. децембра 2020. године услед компликација након операције смањења желуца.

Курир