Народно позориште у Београду саопштило је да је преминуо Зоран Јоксић, дугогодишњи контролор обезбеђења сцене и гледалишта.

- Обавештавамо све пријатеље и колеге да је данас изненада преминуо Зоран Јоксић, дугогодишњи контролор обезбеђења сцене и гледалишта Народног позоришта. Истински је био предан свом позоришту, у којем је провео скоро цео радни век и које је искрено волео и поштовао - навели су на званичној Фејсбук страници позоришта, те додали:

- Памтићемо га као драгог, ведрог и насмејаног колегу и човека кога су красили људска доброта и племенитост. Народно позориште у Београду опрашта се од Зорана Јоксића са великом тугом, поштовањем и поносом што је у свом колективу имало такву личност! Опело ће бити одржано у четвртак 20. јуна у 13 часова у родној кући у Вранићу, а сахрана након тога, на месном гробљу - наводи се у саопштењу.

 

 

У коментарима испод објаве Народног позоришта глумци су се опростили од колеге с којим су годинама сарађивали.

- Велики губитак. Сјајан, предиван човек и врхунски професионалац. Памтићемо га по добру. Најдубље саучешће његовим обема кућама - написао је, између осталих, глумац Бранко Јеринић.

БОНУС ВИДЕО: