Како је тренутно актуелно Европско првенство, Зорицу су медији питали шта предвиђа нашим Орловима, али и да ли мисли да би им долазак старлета помогао да постигну боље резултате.

- Знате шта, у тим ситуацијама сам необјективна, јер то је ипак репрезентација, нормално да увек превагне она жеља да они победе, па онда си нереалан. Ја сад не бих да будем нереална, јер сам погодила резултат са Енглеском. Мислим да, скоро нисам чула да су сви хвалили репрезентацију, а да смо ми изгубили. То је била божанствена игра, зато што је то, кажу да Енглеска слови за фаворита и да се толико мучила са нама, мучила и да на крају буде 1:0, рекла је Зорица, па се дотакла уткамице против Словеније:

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

- Што кажу да са Словенцима немамо среће, што год то значило... Не знам да ли ако сутра изгубимо морамо да се вратимо кући. Волела бих да победе.

Фото: Профимедиа

 

 

На питање новинара о старлетама које обожавају фудбалере и консатацију "да ће најбоље проћи, ако оне оду тамо", Зорица је на крајње шаљив начин дала одговор који је насмејао све:

- Које цице? Не бих ја улазила у те приче... Само знам да онако логично закључим, да ако би цице отишле, да би наши изгубили и пре него што би изашли на терен. Према томе, нека свако седи кући и нека се свако својим послом бави.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: