Kako je trenutno aktuelno Evropsko prvenstvo, Zoricu su mediji pitali šta predviđa našim Orlovima, ali i da li misli da bi im dolazak starleta pomogao da postignu bolje rezultate.

- Znate šta, u tim situacijama sam neobjektivna, jer to je ipak reprezentacija, normalno da uvek prevagne ona želja da oni pobede, pa onda si nerealan. Ja sad ne bih da budem nerealna, jer sam pogodila rezultat sa Engleskom. Mislim da, skoro nisam čula da su svi hvalili reprezentaciju, a da smo mi izgubili. To je bila božanstvena igra, zato što je to, kažu da Engleska slovi za favorita i da se toliko mučila sa nama, mučila i da na kraju bude 1:0, rekla je Zorica, pa se dotakla utkamice protiv Slovenije:

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

 

- Što kažu da sa Slovencima nemamo sreće, što god to značilo... Ne znam da li ako sutra izgubimo moramo da se vratimo kući. Volela bih da pobede.

Foto: Profimedia

 

 

Na pitanje novinara o starletama koje obožavaju fudbalere i konsataciju "da će najbolje proći, ako one odu tamo", Zorica je na krajnje šaljiv način dala odgovor koji je nasmejao sve:

- Koje cice? Ne bih ja ulazila u te priče... Samo znam da onako logično zaključim, da ako bi cice otišle, da bi naši izgubili i pre nego što bi izašli na teren. Prema tome, neka svako sedi kući i neka se svako svojim poslom bavi.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: