Јелена Карлеуша била је председница жирија на избору за Мис Србије који је био одржан у центру града. Певачица је дошла у белом стајлингу који је изазвао лавину коментара и фризуром попут славне Мерилин Монро, а потом признала да је и сама, као млађа, размишљала да се пријави на избор за мис.

Упитана ко су наше најлепше даме, Јелена је за најлепшу Српкињу изабрала глумицу Снежану Савић. Како је музичка звезда истакла, сматра да је Савићева "Моника Белучи пре Монике Белучи", те да је прави представник расне, "српске" лепоте.

Фото: АТА имагес/Ф.С.

 

 

Овим поводом се огласила славна глумица, која је у први мах била изненађена, а затим Јелени узвратила на комплименте.

Фото: АТА имагес/Antonio Ahel

 

 

- Изненађење и за мене, хвала јој лепо! Познавала сам њену мајку Дивну, а знам и њу из времена када је почињала каријеру. Одувек сам изражавала симпатије према њој, а тек сада... када је већ велика звезда. Одувек сам је издвајала и сматрала је особом која има највише стила на естради. Чак сам и једном приликом, негде у друштву, рекла: 'Штета што њу не пошаљемо на 'Евровизију!' Јелена плени својим изгледом где год се појави, и то не може нико да оспори. Сматрам да је све то негде узвратно... Чудно је то, знате... то су неке енергије да, када се вама неко допада у смислу изгледа, онога што ради и како то ради, ето увек добијете одређени 'фидбек' -  поручила је глумица.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: