Милица Павловић синоћ је стигла у Загреб, где ће вечерас у Арени одржати свој солистички концерт, који ће, како се од ње и очекује, бити спектакуларан. Са певачицом су у престоницу Хрватске допутовали и чланови њене породице, отац Драгослав и тетка Дивна, али нажалост мајка Милице Павловић није међу њима.

Фото: АТА имагес

 

Приватни живот Милица никада није крила од јавности, те није тајна да је одрасла поред баке и деке у селу Буниброд, у околини Лесковца. Њени родитељи радили су и живели у Швајцарској, док су њу послали у очев родни крај. Ипак, на крају су се развели, а мајка Милице Павловић од тада је свега неколико пута успела да види ћерку.

- Бака и дека су ми усадили традиционалне вредности са којима и данас живим. Неко време, док сам ишла у средњу школу, живела сам са оцем са којим сам у одличним односима и често смо заједно, испричала је Милица својевремено, објаснивши да није у контакту са мајком.

ФОТО: Притскрин Инстаграм mirjanadjordjevic

 

Мајка Милице Павловић само неколико пута дошла да види ћерку
"Нисам, једноставно тако се догодило. Она је после развода у почетку долазила да ме види, а касније се није много интересовала за мене. Сада ми нису потребни нови људи у животу. Мајчинску љубав добила сам од бабе и деде."

Како је тада истакла, мајку Мирјану Ђорђевић није видела више од десет година. А откако се на интернету појавила њена фотографија, многи кажу да Милица неодољиво личи на њу.

- Због неких околности имала сам прилику да је једном видим издалека, и то је сав контакт који сам са њом имала. Од малих ногу научена сам да будем борац и да верујем највише себи, да преузмем одговорност за сваку одлуку коју донесем, рекла је певачица.

ФОТО: Притскрин Инстаграм mirjanadjordjevic

 

Колале су приче да ју је мајка оставила, због чега она ни данас са њом не жели било какав контакт. С друге стране, говорило се да је Миличину мајку тадашњи супруг тукао, па је морала да побегне од њега, али није успела да и ћерку поведе.

- Мирјана и њен муж Драгослав (Миличин отац) радили су у Швајцарској. Када је имала три месеца, довели су је код бабе и деде, а они су се вратили у Швајцарску да раде. Још неколико година живели су заједно, а онда су се развели. Милица је остала код бабе и деде, испричао је један комшија за портал 24седам.рс.

Верзија је много, али чињеница је да нисмо имали прилике да чујемо другу страну. Наводно, пре неколико година, мајка Милице Павловић честитала је певачици рођендан преко друштвених мрежа и тако показала да јој је стало до ћерке, те да се каје што ју је оставила.