Јелена Карлеуша ће у недељу наступити на једном музичком фестивалу на Ушћу, где ће бити звезда вечери.

Певачица се, најављући спектакл у коме ће уживати њена многобројна публика, дотакла и тешког периода и инцидента са супругом Душком Тошићем, с којим је тренутно у фази споразумног развода брака:

- Имала сам турбулентан период иза мене, то сви знају. Мене кармички хоће да немам мира у животу па никако да се бавим само оним где сам најјача и најбоља, а то је моја професија и музика. Сад се мало смирило и надам се да се опет неће десити неки Армагедон и неки смак света кад је реч о мени - искрено је признала Јелена.

Фото: АТА имагес

 

 

Како ће исте вечери на Ушћу имати наступ и Црни Церак, она је истакла да се поред Николијиног, највише радује њиховим наступима:

- Лацкуу и Црном Цераку се највише радујем. Баш једва чекам да их видим. Кад видим Црног Церака, мислим да ће он постати Бели Церак у тренутку због тог судара енергија. Чула сам да је тај Црни Церак рекао да су му мама и тата бранили да слуша Јелену Карлеушу кад је био мали. Сад ће имати прилику да чује, види и гледа ЈК. Баш се радујем - завршила је Карлеуша.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: