Лазар Вујадин Самарџић, како гласи његово пуно име, рођен је у Берлину, пре 22 године. Иако има немачко држављанство, одлучио је да се прикључи “орловима”.

– Нисам имао дилему. Србија је моја земља и одувек сам маштао о томе да постанем део нашег националног тима. Позив селектора Стојковића сматрам привилегијом, али и великом шансом у каријери – казао је Лазар.

– Тата ми је стално причао о Пиксију као свом идолу и једном од најбољих играча на овим просторима. И сам сам се уверио да је сјајан тренер и човек који зна фудбал. Направио је одличну атмосферу у репрезентацији и то се осећа на сваком кораку.

Уласком у репрезентацију Лазар Самарџић остварио је дечачки сан, упознао је своје идоле.

Фото: МВ

 

– Дрес Душана Тадића био је најлепши поклон за мој 18. рођендан. Дрес је са Светског првенства у Русији и Дућа га је лично потписао. Заувек ће имати почасно место у мом дому – поручио је за портал б92.

Два имена носи у част деде.

– Вујадин је име мог деде чија је велика жеља била да браним боје репрезентације Србије. Али, не само његова, то је била жеља целе моје фамилије и другара са којима сам одрастао.

Лазар Самарџић, као и већина његових колега, рано је срео жену свог живота.

Немачки фото модел турског порекла Сила Ениса Лазарева је љубав из школских дана, уједно и највећа подршка последњих пет година.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SILA ENISA (@silaenisa)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SILA ENISA (@silaenisa)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SILA ENISA (@silaenisa)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SILA ENISA (@silaenisa)

 

Заљубљени пар већ пет година је нераздвојан. Уживају у љубави и често путују заједно, а дом су почели да граде у Италији, где Лазар игра за тим Удинезе.

Фото: Профимедиа

 

Како се прича, Лазар је верио лепу Силу и ускоро би требало да ступе у брак.

БОНУС ВИДЕО:

(Hello)