Јавност је већ неко време забринута за здравствено стање Селин Дион, која пати од ретког неуролошког поремећаја, такозваног синдрома укочене особе.

Фото: Профимедиа

 

 

Уплакана, црвена у лицу, јауче од бола, неспособна да контролише властито тело. Десетоминутна болна епизода приказана је у новим сценама документарног филма у којем је славна певачица открила детаље мучне битке с болешћу, пише Даилy Маил.

Канадска певачица приказана је како дахће док медицински стручњаци покушавају да ублаже болне грчеве мишића, а камера снима мучне сцене.

Селин добија спреј за нос, који се обично користи за лечење кластер напада код особа које пате од СПС-а (стифф персон сyндроме).

Потресна борба музичке суперзвезде с болешћу биће приказана у документарцу “И Ам: Цéлине Дион”, који ће се емитовати на платформи Амазон Приме.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб Ентертаинмент Тонигхт

 

На новим снимцима приказани су тренуци највеће здравствене кризе. Певачица беспомоћно гледа док је лекари нежно смештају у удобан положај и проверавају виталне органе. Све то време њене босе ноге остају укочене.

Након што јој је пружена помоћ, певачица коначно може да седне усправно и да се покрије ћебетом пре него што је пред камерама признала да јој је непријатно због губитка контроле над својим телом.

– Сваки пут кад се овако нешто догоди, осећаш се тако посрамљено и тако, као, не знам како то да опишем... знате, кад не можете да контролишете властито тело – рекла је.

Селин се сломила пред камерама признајући да није одустала од наставка своје каријере, ако то буде могуће у неком тренутку у будућности.

– Још увек себе видим како плешем и певам. Увек нађем план Б и план Ц. То сам ја.  Ако не могу да трчим, ходаћу. Ако не могу да ходам, пузаћу. Али нећу стати. Нећу стати – поручила је.

Хелло