Правила о одевању, дружењу, јелу...

Запослени на том крузеру, било као особље или као уметници, морају да следе одређена правила понашања. Дора је на свом ТикТок профилу испричала која то правила не смеју кршити.

- Нема ношења фармерки нигде на броду. Нема дружења са гостима. Не смеш фулати брод јер онда оде без тебе. Ретко кад имамо храну после девет увече осим ако желиш да једеш пицу - започела је видео.

Сви који су запослени на крузеру морају да прођу тренинге сигурности те морају све госте да упуте у то шта да учине ако дође до хитних ситуација.

- Треба да знаш да помогнеш сваком госту, шта год те неко пита, мораш да знаш. Не смеш да им кажеш не, ако нешто не знаш, мораш да им кажеш: "Причекајте ту само да позовем некога" - каже Дора.

За кршења неких правила аутоматски се добија отказ

С гостима се никако не смеју дружити. - Одмах отказ ако доведеш неког госта у собу. Ако имаш пријатеље у другим програимма, не смеш да дођеш, седнеш у први ред и гледаш их. Ако с неким од запослених желиш да будеш у вези, не смеш се држати с том особом за руку у просторијама где су присутни гости - рекла је.

Каже да, што се уметника тиче, они не морају да носе плочице са именима, али остало особље мора "иначе ће бити у великом проблему". 

Перформери, каже, имају уговоре на крузеру на 11 месеци. - Правила су јако строга. Требало је да пре наступа пошаљемо слику како ћемо изгледати сваки пут. Тако да овај look морам да рекреирам сваке седмице - рекла је. 

Аудицију за посао перформера је, напомиње, тешко проћи јер се пуно људи пријављује.

БОНУС ВИДЕО: