Pravila o odevanju, druženju, jelu...

Zaposleni na tom kruzeru, bilo kao osoblje ili kao umetnici, moraju da slede određena pravila ponašanja. Dora je na svom TikTok profilu ispričala koja to pravila ne smeju kršiti.

- Nema nošenja farmerki nigde na brodu. Nema druženja sa gostima. Ne smeš fulati brod jer onda ode bez tebe. Retko kad imamo hranu posle devet uveče osim ako želiš da jedeš picu - započela je video.

Svi koji su zaposleni na kruzeru moraju da prođu treninge sigurnosti te moraju sve goste da upute u to šta da učine ako dođe do hitnih situacija.

- Treba da znaš da pomogneš svakom gostu, šta god te neko pita, moraš da znaš. Ne smeš da im kažeš ne, ako nešto ne znaš, moraš da im kažeš: "Pričekajte tu samo da pozovem nekoga" - kaže Dora.

Za kršenja nekih pravila automatski se dobija otkaz

S gostima se nikako ne smeju družiti. - Odmah otkaz ako dovedeš nekog gosta u sobu. Ako imaš prijatelje u drugim prograimma, ne smeš da dođeš, sedneš u prvi red i gledaš ih. Ako s nekim od zaposlenih želiš da budeš u vezi, ne smeš se držati s tom osobom za ruku u prostorijama gde su prisutni gosti - rekla je.

Kaže da, što se umetnika tiče, oni ne moraju da nose pločice sa imenima, ali ostalo osoblje mora "inače će biti u velikom problemu". 

Performeri, kaže, imaju ugovore na kruzeru na 11 meseci. - Pravila su jako stroga. Trebalo je da pre nastupa pošaljemo sliku kako ćemo izgledati svaki put. Tako da ovaj look moram da rekreiram svake sedmice - rekla je. 

Audiciju za posao performera je, napominje, teško proći jer se puno ljudi prijavljuje.

BONUS VIDEO: