Голман репрезентације Србије Вања Милинковић Савић постао је главна тема медија након што се сазнало да се потукао усред Европског првенства у Немачкој са навијачима у једној кафани. 

Фото: Профимедиа

 

 

Како се о животу репрезентативца не зна много, ова информација је изнанадила ширу јавност. Познато је да и Сергеј и Вања Милинковић Савић своју приватност чувају од радозналих очију, а нарочито љубавни живот који је права енигма, нарочито када је реч о млађем фудбалеру.

Фото: Инстаграм принтскрин/kuv_n

 

 

За све ове године, Вања је повезиван само са једном девојком, лепом Новосађанком Наталијом Кувељић. 

Фудбалер се једном приликом похвалио на Инстаграму фотографијом са Наталијине велике матуре, а атрактивна црнка позирала је у дугој сатенској хаљини са отвореним леђима.

Фото: Инстаграм принтскрин/kuv_n

 

 

Након тога, у неколико наврата су објављивали заједничке фотографије на мрежама, а пар није крио колико је уживао у заједничким тренуцима. 

Писало се и да га је Наталија редовно посећивала у Италији, али и да је Вања користио сваку прилику да се врати у Србију због ње. 

Није познато када је њихова веза окончана, али многи и дан-данас коментаришу да су били један од најлепших парова на јавној сцени.

БОНУС ВИДЕО: