Годинама се баве хуманитарим радом, а у мисију ширења љубави и подршке укључила су се и њихова деца - синови Лука и Матија, као и ћерка Петра која је у породицу стигла као шестомесечна беба.

Породица Дивац деценијама живи на релацији Америка – Србија, а пресељење се десило пре тачно 35 година, недуго након венчања у Београду.

Како су Ана и Владе Дивац изгледали на свадби, али и шта се дешавало у том периоду њиховог живота открила је супруга славног спортисте у објави на Инстаграму.

 

 

- Моја венчаница је коштала 300 марака, његов сако је био направљен за репрезентацију Југославије. Пред венчање смо се заглавили у лифту, па смо каснили 15 минута. После много година срели смо пар који се венчавао после нас, на плажи у Мајамију, и частили их пићем да нам опросте, што су морали да чекају дуже свој ред.

Фото: АТА имагес

 

 

- Владе је дан пре тога драфтован за ЛА Лакерсе, а ја нисам имала појма ко су они и шта то тачно значи. Била сам срећна што ћу живети у ЛА , који сам пре тога гледала само на филмовима, присетила се Ана и на крају открила да је свадба била на једном сплаву где су сви играли до јутра уз рок музику.

БОНУС ВИДЕО: