Од како је почео велики тениски турнир Вимблдон звезде са светске сцене лагано пристижу у Лондон, како би уживале у сјајним мечевима, али и пажњи медија који помно прате ко ће се све ове године наћи на трибинама.

Фото: РТС принтскрин

 

 

Велику пажњу као и увек привукао је Дејвид Бекам који турнир већ традиционално прати са својом мајком, о којој сваке године брује британски медији.

На трибинама се јуче осим Бекама нашла и лепотица која је и те како позната у јавности, не само због своје лепоте већ и зато што је успела да освоји срце милијардера којег је пре ње љубила наша тенисерка Ана Ивановић.

Фото: РТС принтскрин

 

 

У питању је Ингу Стилитано, супруга Италијана Марка Стилитана, који је Новаков добар пријатељ и неко ко тениску каријеру нашег Нолета прати већ годинама.

И док је Марк уживао у сјајној атмосфери пред почетак меча лепа Ингу је одлучила да поправи шминку, нанела је ноншалантно руж на усне, на сред трибина, што су ухватиле камере, па је фотографија брзо нашла свој пут до медија.

 

Фото: РТС принтскрин

 

 

Ингу је руска манекенка, а јавност је о њој доста писала након што се сазнало да је у вези са Марком. Њих двоје су били дуго у емотивној вези, а онда су своју заједницу употпунили са двоје деце. Њих двоје већ годинама уживају у складном браку, а ретко ко зна да је пре Ингу Марка љубила наша тенисерка Ана Ивановић. 

Будући да су Ана и Новак у то време били веома блиски медији су писали да је управо Ноле упознао нашу тенисерку и милијардера. Ипак, чини се да нису били на истим таласним дужинама, али је зато наишла Ингу која је Марка учинила поносним оцем и главом породице.

БОНУС ВИДЕО: