Иако му је позиција селектора фудбалске репрезебтације на климавим ногама, Драган Стојковић Пикси,недавно је истакао да од функције у ФСС - не живи, што је кристално, јер на његовој имовинској карти има свашта - од луксузне виле, преко станова, до скупоцених кола. Наиме, након имресивне играчке каријере, посветио је тренерским пословима, те је наставио одлично да зарађује и након окончавања професионалног ангажмана.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Међутим, мало је познато да је Стојковић, осим баратања лоптом, озбиљан маг за некретнине. Много новца је, наиме, улагао у куповину скупоцених кућа, станова и других објеката које би потом продао за вишеструко више новца. Али је многе од њих умео и да задржи за себе и своју породицу.

Осим породичне куће у Нишу, где живи његова мајка, познато је да Пикси има вилу у строгом центру Београда.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

- Кућа има 246 квадратних метара и три спрата. Реновирање је одрађено тако да је сваки спрат као посебан стан. Пикси се одлучио на ту варијанту како би његове ћерке Ања и Андреа имале свој простор кад дођу у Београд - сазнали су домаћи медији једном приликом о вили на Дорћолу, у Симиној улици.

Претходно, након две године проведене у Кини, Стојковић је преузео кормило селекције Србије и негде баш у том периоду решио да прода вилу на Дедињу. Купац је такође из света фудбалера, а у питању је бивши репрезентативац Душко Тошић.

А тренутно у њој живи певачица Јелена Карлеуша са ћеркама. Ову некретнину на неколико спратова до тада су издавали једној амбасади.

 

Фото: Гугл мапс принтскрин

 

 

Са супругом Снежаном се тада сели у велелепну вилу у самом срцу престонице, која се годинама налази у њиховом власништву. Новац од продаје куће на Дедињу решили су да уложе управо у здање у центру, па су зато помоћне просторије које се налазе у задњем делу дворишта срушили.

Пиксијев луксузни дом сада изгледа потпуно другачије. Окречена је у бело, има велику капију и расвету у дворишту.

Од некретнина у Драгановом поседу налазе се још неки атрактивни објекти. Наводно, он је власник виле у Мајамију, те луксзузног стана у центру Париза.

 

 

Стан у Француској престоници, чији изглед оставља без даха, Пикси издаје туристима. Породица Стојковић поседује стан од 60 квадрата који се налази у најлепшем делу Париза, а исти рентира њихов син Марко Стојковић преко популарне апликације за издавање некретнина.

У опису двособног Пиксијевог стана стоји да се налази у луксузној згради, те да је опремљен по светским стандардима. Дневна соба као и већи део стана чини луксузни намештај бренда "Фенди", телевизор који приказује слику у 4К резолуцији, а купатило је цело у мермеру. Подно грејање постоји у већем делу стана, наглашено је у опису. Стан се налази на само неколико корака од чувеног хотела "Плаза Атхенее".

 

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Такође, Пикси поседује плац на црногорском приморју, конкретно на Росама, где је наводно искеширао око два милиона евра за земљу.

БОНУС ВИДЕО: