Алкараз је рођен 5. маја 2003. у Мурсији у Шпанији. Још као мали почео да игра тенис и брзо је почео да развија и показује свој таленат на терену. Тенисер је већ етикетиран као један од најперспективнијих младих спортиста у свету тениса, пошто је освојио преко 10 титула на нивоу АТП турнира појединачно, укључујући УС Опен 2022. и Вимблдон 2023. Алкараза често пореде са својим земљаком и тенисером Рафаелом Надалом због сличних стилова игре на терену.

Фото: Профимедиа

 

 

Данас Алкараз наставља да привлачи пажњу љубитеља тениса и стручњака, а многи предвиђају светлу будућност младом шпанском играчу. Али поред његових вештина на терену, навијачи широм света су се подједнако заинтересовани за приватни живот суперзвезде, посебно им је занимљив његов љубавни живот. Многи желе да сазнају: Ко је девојка Карлоса Алкараза? 

 

 

Нагађа се да је Карлос Алкараз тренутно соло, али раније је био повезиван са атлетичарком Маријом Гонзалес Гименез, пише стyлецастер.


Гименез, која је из Алкаразовог родног града Мурсије, у Шпанији, студенткиња је права на Универзитету у Мурсији. Делећи заједничку страст према спорту, Гименезин Инстаграм такође показује да је она активна чланица Мурциа Цлуб де Тенис, локалног тениског клуба у Шпанији.

 

 

Током своје везе, како се прича пар је одлучио да свој љубавни живот држи даље од очију јавности. Међутим, фанови су успели да им уђу у траг када се на тенисеровом Инстаграм профилу појавио снимак на којем се  Гименез и Алкараз грле. 

Подсетимо се и тенисеровог у интервјуа за Вогуе у фебруару 2023, када је он причао о томе да је прекинуо емотивни однос са спортисткињом.

- Тешко је наћи особу која може да подели све ствари док сте ви увек у различитим деловима света - изјавио је Карлос.

 

 

Он се у интервјуу осврнуо и на своје посете психотерапеуту и тако нагласио колико је за њега важна брига о менталном здрављу. 

Остаје недомица да ли су њих двоје и даље у емотивном односу, али према писању Тхе Сун, нагађа се да ће га она пратити на Вимблдону.

БОНУС ВИДЕО: