Заштитно лице "срећне телевизије" оперисан је 9. јуна у приватној клиници, али је због даљих испитивања пребачен у државну институцију. Константована му је плућна емболија, као и промене на бубрегу, а заказан му је још један захват.

- Ево ме управо на пријему у Ургентном центру. Недавно сам оперисан. Заправо била је рутинска контрола након чега је уследила операција. Нажалост, тромбоза која се појавила након интервенције је сада у поступку излечења. Најважније је да се на време открило иако нисам имао никакакве индикације, нити ме је ишта болело. Треба водити рачуна да се на време открије да не дође до завршне фазе болести, а то је већ сигуран пут до Рузвелтове, нашалио се чувени Гута.

Фото: Принтскрин/Хепи ТВ

 

 

Каже да нема страх, већ да га вера у излечење води као и поверење које има у наше стручњаке.

- Не плашим се, где ја да се плашим, ја сам неуништив! Знате, на време су ми открили полип који је био са високим степеном градације ка карциному и то је елиминисано и живот ми је спасен. Лекари су били сигурни да би се развио у озбиљан карцином да не може ништа да се уради.

Водитељ је несебично дао савет људима водећи се својим примером.

- Пре свега да поведу рачуна око превентивних прегледа. Поготово када је у птању дебело црево јер је то најподмуклији облик болести који може да захвати организам, а када човек постане свестан болести илити проблема онда је касно. Превенција и редован одлазак код лекара је спас, поручио је Гутић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: