Према писању Yangtze Evening News-а, неименована госпођа из Кине ових дана напокон се развела од мушкарца са којим је провела пет година у браку уверена да је виши лекар у главној болници у граду Вухију.

Како би је држао у заблуди, мушкарац је сваког јутра глумио да одлази на посао и враћао се касно увече, међутим, будући да све то време од њега није видела ни цента уложеног у домаћинство, напокон се упитала има ли тај уопште посао.

Штавише, с временом је открила да не поседује никакву имовину и да нема чак ни аутомобил на своје име, а сваки покушај разговора о његовим примањима завршавао би се скретањем с теме.

Фото: Shutterstock

 

Нажалост, мушкарац се с временом исказао и као породични насилник због којег је морала да интервенише полиција, а чест повод физичком злостављању управо су биле свађе везане за финансије.

Главни јунаци ове приче упознали су се недуго након што су обоје прекинули претходне бракове, а везу су озваничили прстењем после три месеца познанства. Пар је убрзо добио ћерку, девојчицу над којом је суд сада жени доделио старатељство.

Фото: Профимедиа

 

Суочен са доказима, мушкарац је признао да је годинама био без посла, па открио и то да је лажне документе о запослењу у болници купио на интернету. Помоћу истих исправа покушао је да превари и суд.

- Лагао сам како бих се изборио за старатељство над својом ћерком - рекао је мушкарац и одао да је његове дневне трошкове све време финансирала његова мајка.

Углавном, суд је одобрио развод, жена је добила старатељство, а мушкарцу је наложено да плаћа 1.000 јуана (128 евра) месечно за дететово образовање, навео је у закључку чланка лист.

БОНУС ВИДЕО: