Prema pisanju Yangtze Evening News-a, neimenovana gospođa iz Kine ovih dana napokon se razvela od muškarca sa kojim je provela pet godina u braku uverena da je viši lekar u glavnoj bolnici u gradu Vuhiju.

Kako bi je držao u zabludi, muškarac je svakog jutra glumio da odlazi na posao i vraćao se kasno uveče, međutim, budući da sve to vreme od njega nije videla ni centa uloženog u domaćinstvo, napokon se upitala ima li taj uopšte posao.

Štaviše, s vremenom je otkrila da ne poseduje nikakvu imovinu i da nema čak ni automobil na svoje ime, a svaki pokušaj razgovora o njegovim primanjima završavao bi se skretanjem s teme.

Foto: Shutterstock

 

Nažalost, muškarac se s vremenom iskazao i kao porodični nasilnik zbog kojeg je morala da interveniše policija, a čest povod fizičkom zlostavljanju upravo su bile svađe vezane za finansije.

Glavni junaci ove priče upoznali su se nedugo nakon što su oboje prekinuli prethodne brakove, a vezu su ozvaničili prstenjem posle tri meseca poznanstva. Par je ubrzo dobio ćerku, devojčicu nad kojom je sud sada ženi dodelio starateljstvo.

Foto: Profimedia

 

Suočen sa dokazima, muškarac je priznao da je godinama bio bez posla, pa otkrio i to da je lažne dokumente o zaposlenju u bolnici kupio na internetu. Pomoću istih isprava pokušao je da prevari i sud.

- Lagao sam kako bih se izborio za starateljstvo nad svojom ćerkom - rekao je muškarac i odao da je njegove dnevne troškove sve vreme finansirala njegova majka.

Uglavnom, sud je odobrio razvod, žena je dobila starateljstvo, a muškarcu je naloženo da plaća 1.000 juana (128 evra) mesečno za detetovo obrazovanje, naveo je u zaključku članka list.

BONUS VIDEO: