Томе у прилог сведочи и снимак који је недавно постао виралан на мрежама.

У моменту када су младенци секли торту уз музику, традиционално је стигао шампањац. Тада, уместо здравице и заједничког испијања, настала је ситуација која је разбеснела многе.

 

 

Младожења направио карамбол и понизио младу

- Шта бисте радили да сте у ово ситуацији - питала је жена која је поставила видео на Инстаграму.

На снимку се виде младенци окружени сватовима током прославе, сви су насмејани и наздрављају, а онда следи потпуни обрт. Када је унешена младеначка торта, младожења је одлучио да се нашали.

Он је одлучио да отвори шампањац, а садржај који је излетео из флаше је само окренуо ка млади и полио је. Млада, која је била мокра до коже није дала реакцију, али корисници друштвених мрежа јесу.

Коментари корисника

- Удала си се за дечака, а не за мушкарца. - Најбржи развод икада. - Наравно сада она мора да глуми да јој није сметало и да је то шала, а сигурно је осетљива.

- Даме, ако знате да је ваш муж шаљивџија или шта већ…. И не желите овакво понашање на дан свог венчања... Молим вас, причајте са њим. Његова личност може бити таква да воли пуно да се игра, али понекад оде предалеко. Ово ће можда неки схватити као понижење - били су само неки од коментара испод видеа који је подељен.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: