Легенда народне музике Нада Обрић, која је на јавној сцени више од 50 година, поред бројних хитова који су иза ње, позната је и као жена која нема длаке на језику, те отворено прича о свим друштвеним темама које су данас актуелне.

Фото: АТА имагес

 

- Данас су сви швалери и жене, и мушкарци, то је општи хаос и лудило.Та швалерација, ти односи, које данас можемо да видимо, нема заљубљености, заљубљивања, разговора, договора. Нема ништа. Него ко оне овце у тору – прича Нада, и додаје:

- Радећи овај посао упознала сам много људи, и не знам ко се није швалерисао, од мојих партнера, мужева, па надаље... И никада се нисам рвала, борила и свађала са њима. Док сам могла да трпим, ја сам трпела, када више нисам могла ја сам одлазила. Најглупље питање које жена може да постави мушкарцу јесте то „Где си био?“, „Шта си радио?“, они ће у тим ситуацијама измислити било шта, само јој истину неће рећи. Ја сам се два пута удавала и схватила да нисам за то –  искрена је Нада.

Фото: АТА имагес

 

Када је у питању изглед девојака, Обрићева без задршке прича о пластичним женама.

- Смета ми та бруталност у облачењу. Вулгарност у понашању. Поготово код млађих девојака, које су просте и вулгарне. Та пластика је чудо направила, све су исте, та уста на шта им личе Боже ме сачувај. Данашње девојке не знају да кувају, изговори су им је да се то данас све може поручити доставом, али то није исто као домаћа храна. Често се питам како их не интресују такве ствари, кување је уметност по мени – истиче певачица и осврће се на своје слабе тачке:

- Моја најслабија тачка је та што сам превише искрена. Пријатељи ми често кажу да умем да будем и непријатно искрена и то ми се често обије о главу, али ја не волим људе који лажу – закључила је Нада за Ало!.

Ало