Како преносе домаћи медији, она се удала и започела је заједнички живот са новим партнером. До закључења брака ипак није дошло, што је потврдила за Блиц, већ само до промене презимена на мрежама у нади да се бивша девојка њеног дечка направи љубоморном.

Фото: Инстаграм принтскрин/wицкед.оне91

 

Дуња је на Инстаграму објавила фотографије са новим дечком и поносно га показала, по свему судећи, то јој се обило о главу.

Ипак изгледа да није све како изгледа на Инстаграму. Иако је Дуња изјавила да јој је неко коначно ''украо срце'' и да је срећна, за медије је изјавила да ју је нови изабраник наводно претукао, покушао да сломи руку, давио је неколико минута и развалио врата.

- Много ми је лоше, послаћу вам снимак како ми је развалио врата у 2 ујутру. Леву руку не могу да померим, врат ме боли, морам до болнице да ми ставе крагну. Од стреса сам прокрварила, хаос је направио кад се сазнало у јавности да смо се узели. Анти беби пилулу није хтео да ми купи, још увек не могу да дођем себи. Скочио је на мене, давио ме и ломио руку. После је целу кућу поразбијао, манипулише са мном јер зна да сам ја на одвикавању. Опљачкао ме је, узео ми је паре, идем у милицију - изјавила је за Блиц Ајла Беговић, некадашња Дуња Илић.

 

Узнемирена и у љубави разочарана Ајла је кренула у болницу, а касније у полицију са адвокатом.

Блиц