Драгана се сада присетила својих почетака када се као врло млада девојка први пут појавила на телевизији.

- Имали смо машинерију и људе који брину о нама, али брину у сваком смислу... Брину о томе да ли су ти ишчупане обрве, тада је постојао костимограф, а сада се то зове стилиста... - рекла је Драгана у емисији "Звезде Гранда Специјал" и додала:

- Мени је депилација наусница и дан данас траума. Јесам била брката, али сви смо били... Ја сам заиста добила фобију од наусница... Са 21 годину сам први пут почела да радим Недељно поподне, не може се описати та трема... Заврши се Недељно поподне и ја мислим да сам све урадила добро, али опет чекам суд, кад оно зову ме Мира и Дуња са стране и кажу: "Драгана све је у реду само, мало те науснице морамо да решимо".

Фото: В. Данилов

 

- Ја сам тада први пут у животу чула шта су науснице. Тада није било модерно и тада је тек почела депилација... Ја реко шта су науснице, а немам Гугл, па не могу да изгуглам, а то су у ствари бркови. Ја сам у понедељак отишла код козметичарке и ту бол коју сам тада осетила и дан данас осећам, али сам редовна, више немам брчиће - рекла је водитељка кроз смех.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".